Κυριακή 5 Απριλίου 2015

η-Μάρτα-Άργκεριχ-και-η-Γεωργία-Νταγάκη-στο-LIFO.gr

Τη συνέντευξη με τη Μάρτα Άργκεριχ, τη σημαντικότερη εν ζωή πιανίστρια, θα την κουβαλώ για πάντα στις δημοσιογραφικές αποσκευές μου ως μία από τις καλύτερες μου. Ευχαριστώ τη Ντόρα Μπακοπούλου που μου την είχε συστήσει στην Αίγινα κι έτσι μπόρεσα να δημοσιεύσω στο LIFO.gr το απόσταγμα της συζήτησης μας. Μία γυναίκα - μύθος που διευθύνει φεστιβάλ κλασικής μουσικής και που ακόμη γυρίζει τον κόσμο, γαληνεύοντας τις ψυχές των ανθρώπων με την απαράμιλλη τέχνη της. Μία γυναίκα, επίσης, διανοούμενη και με χιούμορ, η οποία ουδέποτε αποζήτησε τη μεγάλη καριέρα, παρ'όλο που σήμερα είναι αυτή που είναι. Γνωρίστε τη λίγο καλύτερα. Εδώ το link:
  http://www.lifo.gr/team/music/56557
Απ' την άλλη, η δικιά μας Γεωργία Νταγάκη συνεχίζει να εκπλήσσει στο εξωτερικό και γι'αυτό τη χαρακτήρισα ''ήρεμη διεθνή δύναμη''. Το τελευταίο της άλμπουμ, πολυσυλλεκτικό απ' την άποψη των δημιουργών του, έφτασε να συμπεριλαμβάνεται στο TOP20 των World Music Charts Europe για τον μήνα Απρίλιο. Εδώ το link με το σχετικό άρθρο στο LIFO.gr:
http://www.lifo.gr/team/music/56598

2 σχόλια:

-ΑΤΠ- είπε...

Καλημερα. Πιστευω πως κατακτησατε μια κορυφη. Οχι ως δημοσιογραφος -ή ο,τι αλλο- αλλα ως μουσικοφιλος. Σας ζηλευω και μπραβο σας!

BOSKO είπε...

-ΑΤΠ- ...
Ευχαριστώ
Να είστε καλά
Καλημέρα κι από μένα