Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

από-την-εκπομπή-με-τη-νένα-βενετσάνου-στο-πατσατζίδικο-με-τη-γιώτα-γιάννα

Με τη Νένα Βενετσάνου χθες στο στούντιο του Μετα-Δεύτερου. Κι εγώ κι οι ακροατές μας, την ακούσαμε να τα χώνει άσχημα στο αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο Ηρώδειο πριν ένα μήνα με την ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ, την Πασπαλά και τον Βασιλικό. Χαρακτήρισε την ορχήστρα ''δευτεράτζα'' και τόνισε πως ουδέποτε ο Μάνος Χατζιδάκις θα συνεργαζόταν με μια τέτοια ομάδα μουσικών. Ενώ για τον Βασιλικό είπε πως δεν εμπεριέχει τον Χατζιδάκι και πως τον τραγουδάει σα να φοράει τη φουστανέλα του κι από κάτω το τζιν του. Στο τέλος, κλείνοντας με το ''Έλα πάρε μου τη λύπη'' με τη δική της φωνή, το παράφρασε ως ''Έλα πάρε μου τα λίπη'' και δεν μας έμεινε άντερο! 
Εδώ με τη Βενετσάνου, τον ραδιοφωνικό παραγωγό και ποιητή Γιάννη Ευθυμιάδη και τον καραγκιοζοπαίχτη Άθω Δανέλλη. Καταλήξαμε στα παραπλεύρως mikel με τη Νένα, εκείνη ήπιε ένα διπλό καπουτσίνο, εγω έφαγα ένα σάντουιτς και μετά με πέταξε με το ταξί ως την Πανόρμου, όπου θα συναντούσα τη Γιώτα Γιάννα
για να μεταβούμε στο γύρισμα της Μαρίνας Δανέζη σε σουπάδικο του Χαλανδρίου, μια και γυρίζει το επεισόδιο για τη σειρά ''Στέκια'' με θέμα τα πατσατζίδικα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα με τη Γιώτα στο φακό - ποιος ξέρει τι θα κρατήσουν απ' όλα αυτά στο μοντάζ ο Νικόλας και η Μαρίνα -, μετά τσακίσαμε από'να πιάτο σούπα γίδα βραστή και στο τέλος χωρίσαμε έξω από το μαγαζί στο Κολωνάκι που θα τραγουδούσε. Τα ''Στέκια'' προσεχώς στους δέκτες σας, ενδεχομένως λίγο πριν τα Χριστούγεννα, απ' ότι ενημερωθήκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: