Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

η-βούλα-σαββίδη-και-ο-bosko-στο-δημοτικό-ραδιόφωνο-θεσσαλονίκης

Η ιδέα ήταν του ραδιοφωνικού παραγωγού Φώτη Φερενίδη: Μια που θα βγει το ντοκιμαντέρ για τη Γώγου στη διανομή και μια που έχει και η Βούλα Σαββίδη προγραμματισμένα live εδώ, δεν έρχεστε μαζί στο στούντιο; Και συνέχισε όλο έμπνευση: Εγώ θα κάνω σε σένα συνέντευξη για τη Γώγου κι εσύ θα κάνεις συνέντευξη στη Σαββίδη για τα μουσικά, που κατέχεις καλά! Μεγάλη μου τιμή, λοιπόν, που θα μοιραστώ εκπομπή με μία ερμηνεύτρια, την οποία θαυμάζω και εκτιμώ απεριόριστα για την πορεία της και τη γενικότερη στάση της απέναντι στη ζωή και την Τέχνη. Συντονιστείτε σήμερα στις 6 ακριβώς το απόγευμα και για μία ώρα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM-100. Καλεσμένοι της εκπομπής 100 μικρές ανάσες του Φώτη Φερενίδη θα είμαστε η Βούλα Σαββίδη κι εγώ σε μία συζήτηση, όπου μοιραία ο Μάνος Χατζιδάκις θα συναντήσει την Κατερίνα Γώγου.

* Σημαντική λεπτομέρεια: Το ντοκιμαντέρ Κατερίνα Γώγου - Για την αποκατάσταση του μαύρου βγαίνει κανονικά στη διανομή και στη Θεσσαλονίκη. Από Δευτέρα 25/3 θα παίζεται αποκλειστικά στην αίθουσα Παύλος Ζάννας με τρεις προβολές μάλιστα ημερησίως. Έχω την εντύπωση πως η αμεσότατη διανομή προέκυψε από το προχθεσινό sold out της μοναδικής φεστιβαλικής προβολής, καθώς και από το ότι η ταινία βρίσκεται στο Νο 4 των most viewed ντοκιμαντέρ της φετινής διοργάνωσης! 

** Στην ιστορικής σημασίας photo, η Βούλα Σαββίδη με τον Μάνο Χατζιδάκι μέσα στο στούντιο κατά την ηχογράφηση των θρυλικών Πέριξ του 1974.

Δεν υπάρχουν σχόλια: