Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ένα-παιδικό-τραγουδάκι-από-τον-filtig-για-όλη-την-οικογένεια

Σπάσ' τους τα πλευρά...
Χύσ' τους τα μυαλά...
Σφάζε κάθε μέρα από ένα κι εσύ
μπάσταρδο νεοναζί...

* ευχαριστώ τον Filtig που έστειλε από το Βερολίνο ένα τραγούδι για όλη την οικογένεια! Επιτέλους, μάθετε να μεγαλώνετε σωστά τα παιδιά σας!

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

τα σπάει!

τ2φ είπε...

@mahler76

Το συμπέρασμα λοιπόν που για μια ακόμα φορά έβγαλα,είναι ότι στην πλειοψηφία τους οι άνθρωποι είναι τόσο επιφανειακοί ή τόσο χαζοί που στην ανάγκη τους να επιβεβαιώσουν την 'παρουσία' τους δεν τους νοιάζει να γίνονται ρεζίλι.Θα μου πείς/πείτε γιατί το γράφω αυτό,είναι όμως πολύ απλό και έχω δύο κυρίως λόγους που το γράφω.Πρώτον,μετά τα τελευταία μπινελίκια που ανταλάξαμε,τα οποία δεν τα θεωρώ και ιδιαίτερα αστεία (άσχετα αν λαμβαίνω μέρος) βγαίνουν μερικά συμπεράσματα πολύ χαρακτηριστικά,Μάλερ ήταν ολοφάνερη η ανάγκη σου να μαλακιστείς και αυτό δεν είναι κακό,μόνο που η αυτοκαταπίεση σου δεν σε αφήνει να το χαρείς,έτσι μοιραία τα μπινελίκια σου έκρυβαν μια βαθιά ζήλεια και κακία,σε έχω διαβάσει και σε άλλα σχόλια που και καλά τρολλάρεις,αλλά εδώ σου βγήκε μεγάλος κομπλεξισμός,το να την λές σε μένα π.χ. για το πόσο δεν έπερνα χαμπάρι ότι πέρσι το καλοκαίρι έσπαγες πλάκα μαζί μου κοροιδεύοντας με στο μπλογκ του Γιώργου είναι τόσο άτοπο και άκυρο από την στιγμή που εκεί μέσα ο ένας κορόιδευαι τον άλλον απροκάλυπτα και χωρίς κακία,ό τωρινός σου τρόπος δείχνει πόσο κακά χαβαλέδιαζες και τότε και ήταν κάτι που το συζητάγαμε εδώ μεταξύ μας.Ο τρόπος δε που την λες στον Αντώνη,ότι σου εστειλε μέιλ κ.τ.λ. επιβεβαιώνει την ανάγκη σου να υπάρξεις σε αυτό,έστω και αθέμιτα,μπορώ να σου πώ πως είναι και μαλακία του Αντώνη που ακόμα σε δημοσιεύει,αλλά αυτό είναι δικό του θέμα.Και αυτό με οδηγεί στο δεύτερο συμπέρασμα,ότι ανεξάρτητα με αυτά που υπώθηκαν τις τελευταιες μέρες συνεχίζεις να σχολιάζεις σαν να μην τρέχει τίποτα σε ένα πόστ με ένα τραγούδι,ε επέτρεψέ μου να πιστεύω πώς σε νοιάζει περισσότερο να τα έχεις καλά με όλους ή σχεδόν όλους (μιας και από 'μένα δεν έχεις να κερδίσεις κάτι)οπότε ότι είπαμε νερό κ αλάτι,δε πάνα έδωσα στεγνά τον Μπόσκο,δε πάνα σκυλόβρισα,όλα καλά μωρέ.Οκ,δεν ξέρω,μπορεί στο φέισμπουκ να γίνονται όλα πολύ γρήγορα και να μην κρατάει κανείς μανιάτικο.Δεν ξέρω,ούτε είχα,ούτε έχω φέισμπουκ.Και για να υπογραμμίσω ακόμα περισσότερο αυτό που λέω περί 'αρμονικών σχέσεων' δεν θυμάμε πότε πρίν να έχεις τέτοια καύλα να σχολιάζεις στον Μπόσκο,άρα σε πείραξε που τον 'έδωσες' και έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση του 'όλα καλά'.Επίσης επειδή θέλω να σε προλάβω για την σκέψη που θα κάνεις όσο αναφορά την Λίνα,έχω να σου πώ ότι δεν παρακολουθείς καθόλου τον τρόπο της όλα αυτά τα χρόνια στα μπλόγκς για να καταλάβεις πόσο γραμμένο έχει εσένα και άλλους τόσους στην πραγματική της ζωή,κάτι που ποτέ δεν θα καταφέρεις να κάνεις πολύ απλά γιατί είσαι εξαρτώμενος.

mahler76 είπε...

@ τ2φ
βλέπω πάντως πως και εσύ και η άλλη η μπετονιέρα συνεχίζετε να σχολιάζετε την πάρτη μου διότι προφανώς δεν έχετε κάν ζωή. Μόνοι σας αρχίσατε το παιχνιδάκι τώρα ρουφήξτε το αυγό σας. Όσο για το αν διαβάζω ή από πότε σχολιάζω τον Μπόσκο δες από την αρχή του μπλόγκ του και μετά μίλα κακομοίρα του καλοκαιριού. Όσο για facebook ούτε είχα ούτε έχω καλή μου. Το ποιος δε άρχισε το βρισίδι πριν 3 πόστ χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ πρίν το βλέπει ο καθένας. Πλάκα να κάνεις όταν μπορείς να την δεχτείς, αλλιώς πίσω στο ψυχιατρείο για τα φαρμακάκια σου :)

Фе́ммe скатале είπε...

Το ποιός άρχισε. τουλάχιστον σε σχέση με την επίθεση σε μένα είναι εκεί και πήγαινε να το δεις γιατί δυστυχώς είναι εκεί και μπορεί να το δει οποιοσδήποτε. Εγώ μίλησα απλά για αμόρφωτους σπουδαγμένους κι έβαλα μέσα και τους αρχιτέκτονες. Αν εσύ είδες τη φωτογραφία σου σε αυτό είναι δικό σου το θέμα. Ο Τ2φ έκανε μια ύστατη προσπάθεια να σου πει κάτι στα σοβαρά ( γιατί όντως δεν έχεις και πολύ χαβαλέ, μιας κι ο χαβαλές προϋποθέτει καλόπιστη διάθεση και καλό άνθρωπο, και δέν είσαι). Το οτι συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο με βρισίδια, απλά μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά, σε εκθέτει για άλλη μια φορά, και φωτογραφίζει την αγαπημένη μου παροιμία. 'Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Γειά σου και καλή τύχη Θα βρίσεις πάλι το ξέρω αλλά είσαι βαρετός. Αφού κατάφερες και μένα να βαριέμαι να σε βρίσω που είναι το αγαπημένο μου σπορ τί να πω! Είσαι ο ένας και μοναδικός.

mahler76 είπε...

@ Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία)
άσε κακομοίρα φαλακρή τα σχόλια είναι εκεί και βλέπουμε και ποιος το άρχισε και ποιος το χόντρινε. Όλο το καλοκαίρι αν θυμάσαι ούτε κουβέντα δεν σου είχα πεί γιατί το μόνο που ήξερες να κάνεις ήταν να βρίζεσαι με κόσμο. Λοιπόν, άντε τώρα ξεκουβάλα και στην κουζίνα σου γύναιο.

τ2φ είπε...

Λοιπόν τελειώνει εδώ το σήριαλ που μεταδίδεται και στο φέισμπουκ απ'ότι έμαθα γιατί δεν έχω καμία όρεξη να 'μεταφέρομαι' εκεί!Μάλερ ελπίζω να έπεισες το ακροατήριο και να έσπασες για μια ακόμα φορά πλάκα.

Фе́ммe скатале είπε...

Κι εγώ το κόβω με πιάνει σιχαμάρα. Συνέχισε μόνος σου όπως άρχισες. Αυτό είναι όντως το τελευταίο σχόλιο που αφήνω.

mahler76 είπε...

και κάτι τελευταίο για να κλείσω, μετά τα "βρόμας γιατί έχεις AIDS" που έγραψες θυμήθηκες πως είσαι άνθρωπος??? Ε όχι!!!

Αθανασία είπε...

Αχαααααααααααχαααααααααααχααααχα!όσο αστείο κι αν είναι, ε,ναί οφείλω καλό μου να πώ,ότι έχει απίστευτο δίκιο σε αυτό,ο φιλαράκος σου που στο'στειλε και ΔΕΝ είναι καθόλου μα καθόλου 'παιδικό'τραγουδάκι αυτό...αυτό είναι,παιδικό τραγουδάκι αλλά...με βαθιές πολιτικές προεκτάσεις όμως...κάτι σα τη 'Συννεφούλα'του Νιόνιου μας? ίσως ένα πράμα?κάτι τέτοιο! (του Σαββόπουλου ντέ)...που αν και θεωρήθηκε κάποτε? από κάποιους ένα ερωτικό τραγουδάκι?πάρ'αυτά ΔΕΝ ήταν (ερωτικό εννοώ)...αλλά πολιτικό...ωραίο πάντως...ε,σπάσιμο θέλουνε τα κεφαλάκια τους (των ηλιθίων-ανεγκέφαλων της Χρυσής αυγής εννοώ φυσικά)που έχουν και το απίστευτα απύθμενο θράσσος να κάνουν,και προκλητικότατες επισκέψεις,στους τόπους όπου έχει χυθεί το αίμα εκατομμυρίων θυμάτων,του ναζισμού και της θηριωδίας του Χίτλερ και της παρέας του...(π.χ Δίστομο,και Άουσβιτς?)....ε,ωραίο πάντως το τραγουδάκι..δε λέω...γέλασα...φιλάκια...