Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

σήμερα-η-παρουσίαση-δίσκου-του-δημήτρη-λάμπου-στο-floral-των-εξαρχείων

Σήμερα στις 21.00 το βράδυ, στο Floral της πλατείας Εξαρχείων (Θεμιστοκλέους 80), θα γίνει η παρουσίαση του πρώτου δίσκου του Δημήτρη Λάμπου, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό με τον τίτλο Μη σε φοβίσει η αγέλη.
Θα προλογίσουν ο Αντώνης Μποσκοΐτης (δίφωνο), η Χάρις Ποντίδα (Τα Νέα), ο Θοδωρής Σαραντής (Αθήνα 9.84) και ο Παναγιώτης Σεραφίγκος (902 FM).
Θα συμμετάσχουν οι τραγουδοποιοί Δημήτρης Παναγόπουλος, Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, ενώ τον Δημήτρη Λάμπο στα τραγούδια του θα πλαισιώσουν ο Γιάννης Πλαγιαννάκος στο κοντραμπάσο και ο Φίλιππος Λευκαδίτης στα κρουστά.
Είσοδος ελεύθερη
κκκ
* Τον Δημήτρη Λάμπο τον πρωτογνώρισα ως ποιητή πριν από ενάμισι χρόνο στις Ποιητικές Ανιχνεύσεις του Αντρέα Παγουλάτου στο Nosotros των Εξαρχείων. Με μεγάλη χαρά παρέλαβα το πρώτο cd του, το οποίο, όπως περίμενα, αδυνατεί να κρύψει τις ποιητικές- λογοτεχνικές καταβολές του πάνω στις πρωτότυπες φολκροκάδικες μπαλάντες του. Ότι καλύτερο δηλαδή! Θά ΄χουμε πολλά να ακούσουμε και να πούμε για τον Λάμπο απόψε στο Floral.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκα συμπτωματικά σε αυτή την εκδήλωση. Μπήκα γιατί είδα πολύ κόσμο, κι' έμεινα μέχρι το τέλος.Είδα ένα νέο άνθρωπο να ελπίζει και να παλεύει, με ήθος και πάθος. Μου άρεσαν τα τραγούδια του και περισσότερο απ' όλα το μελωδικό " Ως το τέλος της γιορτής". Πήρα το δίσκο και τον ξαν' άκουσα με την ησυχία μου. Είναι καταπληκτικός. Εντώπωση μου έκανε το γεγονός πως μίλησαν για το δίσκο επώνυμοι και ξεχωριστοί άνθρωποι και συμμετείχαν τσαγουδώντας αξιόλογοι καλλιτέχνες, πράγμα που δείχνει πως εκτιμούν τη δουλειά του και τιμούν τον άνθρωπο δημιουργό.
Πάντα τέτοια.