Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΑΣ ΕΞΟΧΑΣ!

Διασχίσαμε την Πελοπόννησο, βλέποντας μοιραία τα φαλακρά βουνά που ούτε το χιόνι μπόρεσε να σκεπάσει τα αποκαΐδια τους, περνώντας την Ασέα νόμισα πως κάποιος φώναξε Γκάτσος μέσα στ' αμάξι και χάρηκα που θα ξανάβλεπα το ερειπωμένο σπίτι του ποιητή της Αμοργού, μα τελικά η φωνή έλεγε Μπάτσος και όχι Γκάτσος, εννοώντας πως έπρεπε να κόψουμε ταχύτητα διότι παρακάτω υπήρχαν περιπολικά, λίγο μετά την Τρίπολη σταματήσαμε για γίδα βραστή, σαλάτα λάχανο και δυο ποτηράκια κρασί, ακούσαμε ένα εκπληκτικό άλμπουμ του Fabrizio de Andre με διασκευές σε Georges Brassens και Leonard Cohen, ενώ με το που φτάσαμε στην πληκτική Αθήνα συνειδητοποίησα πως εκεί που ήμουν, παρ' όλο τον χιονιά των προηγούμενων ημερών, κρύωνα λιγότερο. Σκέφτομαι τώρα γιατί προχθές με το Play Time του Jacques Tati αποκοιμήθηκα στον καναπέ, στη μία ώρα περίπου, καθώς χθες με την αμερικανιά Carlito's Way του Brian de Palma, το μάτι μου ήταν γαρίδα! Στας εξοχάς, φαίνεται, καταναλώνεις πολύ πιο ανώδυνα τα...ανώδυνα!

8 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Πέρασες από Ασέα και δεν σταμάτησες στη Μεγαλόπολη; Ντροπή!

BOSKO είπε...

Rena Fan...
θα το κανονίσουμε, don't worry.
αφού δεν ήμουν μόνος αυτή τη φορά.
κάτσε να πέσει λίγο και το κρύο, που δεν το αντέχω καθόλου (θα' χετε ψοφήσει ΄κει πέρα)...

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

BOSKO είπε...

ksipnistere...
άκουσε, αγαπητέ μου, σ' ευχαριστώ για το προσκλητήριο κι ειν' ωραίο να υπάρχει πλουραλισμός απόψεων στο διαδίκτυο, με μια γρήγορη βόλτα όμως που έκανα σ' ένα από τα blogs σου, διαπίστωσα σοβαρά ορθογραφικά λάθη.
Καλό θα είναι, λοιπόν, να δημοσιεύονται ακέραιες οι απόψεις των υποψήφιων συντακτών- συγγραφέων του blog, αλλά να περνάνε πρώτα κι από έναν...αρχισυντάκτη που θα πέφτουν πάντα στην αντίληψη του ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη.
εύχομαι ότι καλύτερο!

Αθανασία είπε...

Γειάσου βρε Μποσκούλι...από τα μέρη μου πήγες βρέ;;..ε,ωραία είναι!αλλά εμένα δε μ αρέσουν τα κατσάβραχα καλό μου,εγώ μεγάλωσα κ γεννήθηκα στην Αθήνα,κ σ αυτήν θ αφήσω τα κοκκαλάκια μου...βέβαια αν με ρωτήσουνε,ποτέ δε λέω ότι είμαι Αθηναία,αλλά ντάξει...λέω ότι είμαι Πελοποννήσια,από την μία κ Στερεοελλαδίτισα από την άλλη..η μητέρα μου είναι από Στερεά Ελλάδα, κ ο πατέρας μου είναι από Πελοπόννησο (Μεσσηνία)...ο Γκάτσος είναι από τους μεγαλύτερους ποιητές που έβγαλε,η Πελοπόννησος....φιλάκιαααααααααα!.

BOSKO είπε...

Αθανασία...
ααα, Πελοποννήσια, είσαι, Αθανασία μου; δεν μας τα' χες πει αυτά!
ωραία είναι από 'κει τα μέρη σας, τα προτιμώ από τα νησιά, όπως προτιμώ και το Πήλειο, απ' όπου έχω κι εγώ ρίζες απ' τη μεριά της μάνας μου!

crispy είπε...

Κοιτα συμπτωση.Ειδα κ γω το playtime την κυριακη το βραδυ!Δεν κοιμηθηκα βεβαια το ειδα ολο.Την θεωρω σπουδαια ταινια.Περισσοτερα στην αναρτηση μου στο: therearwindowproject.blogspot.com

BOSKO είπε...

crispy...
εγώ την είδα Σάββατο βράδυ ή για την ακρίβεια...δεν την είδα, ολόκληρη τουλάχιστον, όπως τα λέω.
αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν αγαπάμε Jacques Tati/ monsieur Hulot και δεν υποκλινόμαστε στην τέχνη του!