Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ο ΝΙΟΝΙΟΣ & ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ!

Αυτή τη φορά θα μεταφερθώ από τη σκηνή του Κύτταρου στα καμαρίνια του και συγκεκριμένα στο καμαρίνι της Λένας Πλάτωνος, όπου η αγάπη και η...επισκεψιμότητα του κόσμου χθες βράδυ χτύπησε κόκκινο! Ήταν που η Λένα αρχικά μού είχε δηλώσει την επιθυμία της να μη δέχεται κανέναν μετά την κάθε παράσταση της. Άντε όμως να συγκρατήσεις τα πλήθη που πολιορκούν κυριολεκτικά τα υπόγεια του Κύτταρου! Πως να αντισταθείς στο βλέμμα των ανθρώπων, όταν κρύβει μέσα του τόση προσμονή;
Εντάξει, η Βικτώρια δικιά μας είναι! Όταν δεν αγχώνεται με τη Ρωσική ρομάντσα, το ένα και μοναδικό τραγούδι που ερμηνεύει κάθε φορά, φροντίζει για τη γυναικεία περιποίηση της κοκέτας Λένας, από το βάψιμο και τα μαλλιά μέχρι την ένδυση της!

Χαρήκαμε πολύ με το πέρασμα του Διονύση Σαββόπουλου από το καμαρίνι της Λένας! Μωρό μου, της έλεγε με τρυφερότητα, σ' αγαπώ πολύ! του απαντούσε η Λένα εμφανώς συγκινημένη!

Γνωστή η σύντομη συνεργασία τους ακριβώς είκοσι χρόνια πριν στο ΖΟΟΜ, που άφησε ως ντοκουμέντο και την alternative ηχογράφηση του σαββοπουλικού Μ' αεροπλάνα και βαπόρια με τη φωνή της Λένας!

Την ώρα που ο Νιόνιος και η Λένα ανταλλάζανε δυο- τρεις κουβέντες, ο bosko απαθανάτιζε τη σκηνή, ενώ απ' ότι μαρτυρά ο καθρέφτης, παρακολουθούσαν ακόμη η Μαρία Νισίδη των βιντεοπροβολών, ο Στέργιος Τσιρλιάγκος και ο Αργύρης Παπαστάθης!

Δεν είχε όμως μόνο διάσημους επισκέπτες η Λένα στο καμαρίνι της χθες βράδυ: εδώ, με δύο καθηγήτριες που ταξίδεψαν από το Ρέθυμνο της Κρήτης ώστε να παρευρεθούν στις παραστάσεις της!

Κι ο Στράτος Σπηλιωτόπουλος, κι αυτός δικός μας είναι! Δεν έχω ούτε μία φωτογραφία με τον φοβερό κιθαρίστα μου! παραπονέθηκε η Λένα, επομένως είπα να μην της χαλάσω το χατήρι!

Για ένα ευχαριστώ στη Λένα πέρασαν ακόμη η Χρυσούλα Παπαϊωάννου, δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας με τον σκηνοθέτη και εικαστικό Αλέξανδρο Αβρανά, τον δημιουργό του πολυβραβευμένου και παραδόξως αποσιωπούντος Without!

Σιγά μην έλειπαν οι Verbal Delirium, που τη λατρεύουν! Ένας λόγος παραπάνω να τη λατρεύουν τώρα ακόμη περισσότερο, αφού στις τελευταίες συνεντεύξεις της η Πλάτωνος δεν έχει σταματήσει να δηλώνει την εκτίμηση της στη μουσική των παιδιών!

Θα μου υπογράψει μια αφίσα; είναι το ερώτημα που ακούγεται κάθε βράδυ κατά μήκος των διαδρόμων του υπόγειου του Κύτταρου από παιδιά κυρίως που ψάχνουν τη συνθέτρια να τους γράψει δυο λόγια πάνω στην αφίσα των συναυλιών της! Είναι το μοναδικό live που έχει κλειστεί στον συγκεκριμένο χώρο με τις αφίσες να εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού!

Τέλος, σας αγαπώ πολύ όλους, αλλά αύριο πάλι! είπε η Λένα Πλάτωνος και ελαφρώς κουρασμένη έπεσε στην αγκαλιά της αγαπημένης ανιψιάς της και της Βικτώριας!
Αύριο πάλι...απόψε δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: