Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΟΤΑΝ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ!


Ο Ζωρζ Πιλαλί ερμηνεύει τον Χωροφύλακα του, ενόσω ο Δημήτρης Πουλικάκος του δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα και τον συνοδεύει στο τραγούδι! Η αποθέωση της αναρχικής ροκιάς! Θα τους απολαύσουμε πολύ σύντομα και τους δύο, τον μεν Πιλαλί στο Κύτταρο, συνοδεία της Άννας Goula, των Mode Plagal και των Tsopana Rave, τον δε Πουλικάκο στο Rodeo της οδού Χέιδεν το ερχόμενο Παρασκευοσάββατο! Λυπάμαι όταν συλλογίζομαι πως η αξία των συγκεκριμένων καλλιτεχνών και η συμβολή τους σ' αυτό που λέμε ελεύθερος πολιτισμός, κατά 99,9% θα αναγνωριστεί μετά την αποχώρηση τους από τον κόσμο τούτο. Για την ώρα, οι Νεοέλληνες ας τα σπάνε στα σκυλάδικα κι ας ξεπουλάνε τη μνήμη τους εν όψει της χριστουγεννιάτικης ηρεμίας και βολεψιάς τους. Η Επανάσταση αποδείχτηκε ένα όνειρο (καλώ τη maira del mar να συνεχίσει τους στίχους), είπε ο Νικόλας Άσιμος και πέρασε τη θηλειά στο λαιμό του...
Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχουν και τα νέα φιντάνια σαν την Άννα Goula να μας θυμίζουν πως δικαίωμα στην Επανάσταση έχουν και οι λαϊκοκαψούρηδες! Διόλου τυχαίο που το κορίτσι αυτό έδεσε απόλυτα με τον Πιλαλί στις κοινές θεότρελες παραστάσεις τους!


* για όσους δε μπόρεσαν να είναι στα Προπύλαια την περασμένη Παρασκευή.

2 σχόλια:

musicbug είπε...

Thanx a lot gia ta videakia kai pou mas meteferes ekei, gia olous emas pou den ta kataferame! ANNA GOULA FOREVER:-))

BOSKO είπε...

musicbug...
καλή η Άννα Goula, φίλτατε, αλλά να μην ξεχνάμε και το σκοπό για τον οποίο έγινε αυτή η συναυλία! Να έρθεις να τη δεις στο Κύτταρο με τον Πιλαλί τις πρώτες μέρες του 2009!