Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

BANK BANG (ARGYRIS SHOT ME DOWN)!

Σήμερα στις 13.00 το μεσημέρι στα Village Cinemas στο The Mall (ούτε απ' έξω δεν έχω περάσει...) θα γίνει η πρώτη προβολή της ελληνικής κωμωδίας Bank Bang, παρουσία του cast και των συντελεστών της. Σκηνοθετεί ο φίλος μου ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, πρώην μικρομηκάς καλλιτεχνικών ταινιών, βραβευμένος στο παρελθόν στο φεστιβάλ Δράμας, ο οποίος -ως φαίνεται- έπιασε την καλή και ανταπεξήλθε στην πρόταση της Village Films να γυρίσει ένα εγχώριο blockbuster! Με γειά του, με χαρά του, ο Αργύρης άλλωστε πάντα υποστήριζε το σινεμά ως μορφή βιομηχανίας και σπαζόταν από τη μιζέρια των συνθηκών της κινηματογραφικής παραγωγής μας! Του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία, καλλιτεχνική και εμπορική, αλλά δυστυχώς εγώ αύριο πρέπει εκείνη την ώρα να βρίσκομαι με τον Στέλιο Βαμβακάρη στη Legend, όπου θα πέσουν οι υπογραφές για την έκδοση του καινούργιου άλμπουμ του! Όσο για την κανονική ημερομηνία εξόδου του Bank Bang στις αίθουσες, έχει δρομολογηθεί για την περίοδο των Χριστουγέννων.

5 σχόλια:

το αερικό είπε...

Θα ηθελα να πω πολλα, αλλα θα πω μονο μια αερικη καλησπερα.

BOSKO είπε...

το αερικό...
ανταποδίδω και σ' ευχαριστώ!

Giannis Kafatos είπε...

δε βλέπω το λόγο να μη γίνονται ελληνικές παραγωγές με προδιαγραφές μπλοκ-μπαστερ. Το αν θα κόψουν εισιστήρια θα φανεί. Δε με βρίσκει καθόλου αντίθετο η λογική της "βιομηχανίας" και για το σινεμά. Αν λειτουργήσει σωστά θα παρασύρει όλο το κύκλωμα. Αυτά βεβαίως λέει η λογική ενός καταναλωτή του σινεμά, και του "σινεμα" (όπως φανταζομαι το εννοείς). Δεν πιστεύω ότι ... πιστεύεις ότι η μιζέρια σημαίνει και πιότητα (με εκφορά λόγου σημίτη), ούτε φυσικά και το αντίθετο!!!
καλό μήνα
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

BOSKO είπε...

Giannis Kafatos...
πιστεύω ότι στην Ελλάδα, ακόμη και τα μπλοκμπάστερ με μιζέρια γίνονται! Ρώτα την κοινή μας φίλη, τη μακιγιέζ, που δούλεψε σε μια πολυσυζητημένη πολυδάπανη παραγωγή, πού έχει φτάσει το φέσι που της έχουν φορέσει εδώ και τρία χρόνια τώρα...καλώς ή κακώς, σπάνιο είναι σήμερα ακόμη κι ένα φιλμ, προδιαγραφών μπλοκμπάστερ, να κόψει εισιτήρια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πουλάνε η "Πολίτικη Κουζίνα" ή οι "Νύφες", με ενοχλεί όμως όταν κόβουν εισιτήρια οι σεξίστικες παπαριές που αναμασάνε την αισθητική του πιο φτηνιάρικου σήριαλ! Για να μη σου πω τώρα και χαρακτηριστώ κάπως, ότι το Κύτταρο έμεινε στις αίθουσες πέντε εβδομάδες και έκοψε 2.500 εισιτήρια. Δεν είναι τίποτα στην ουσία, αλλά για μας που φτιάξαμε μια χειροποίητη ταινία (και πίστεψε με, όλοι καλοπληρώθηκαν), είναι πολύ μεγάλη υπόθεση!
Αυτά, φίλτατε!

Giannis Kafatos είπε...

δε φανταζεσαι οτι διαφωνώ μαζί σου!
;)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos